У Києві на два тижні обмежать рух транспорту

У Києві ремонтуватимуть дорожнє покриття

На вулиці Радунській на два тижні частково обмежать рух транспорту.

Ремонтуватимуть дорожнє покриття.

Про це попереджає КК "Київавтодор".

Обмеження пов’язано із початком на вулиці Радунській ремонту і діятиме з 1 жовтня. Працюватимуть на ділянці від вулиці Градинської до вулиці Лісківської.

За сприятливих погодних умов комунальники  планують закінчити ремонт до 15 жовтня.  

Нагадуємо, що сьогодні перекрили проїзд транспорту вулицею Енергетиків у БучіОбмеження руху на вулиці впроваджено через необхідність проведення відновлювальних робіт будинку. Інформації про терміни закінчення відновлювальних робіт наразі немає.

У Києві виявили потрійне перевищення отруйних речовин у повітрі: як вберегтисяУ Києві зафіксували забруднення повітря, яке подекуди перевищує норму понад у три рази. Про це йдеться у щотижневому звіті Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, - пишуть "Коментарі".

Також на сайті: кияни вимагають видати протигази на випадок ядерного ударуУ зв'язку з небезпекою застосування ядерної зброї на території України, пропонується забезпечити населення Києва наборами індивідуального захисту. Про це йдеться у новій петиції, опублікованій на сайті КМДА у розділі звернень до столичної влади. Автор петиції просить владу Києва врахувати всі можливі ризики.

Джерело: КК "Київавтодор"


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися