Відсьогодні транспорт у Києві ходитиме частіше

На маршрути випустять додаткові автобуси, тролейбуси і трамваї

Із 10 жовтня цього року на маршрутах Києва додатково працюватимуть 49 автобусів, 22 тролейбуси, 18 трамваїв. Про це повідомляє КП "Київпастранс".

Це дасть змогу зменшити інтервали руху на переважній більшості маршрутів на 30-50%.

Рішення про збільшення випуску рухомого складу на найбільш популярних маршрутах ухвалено з урахуванням збільшення пасажиропотоку для забезпечення належного рівня пасажирських перевезень.

Попри роботу в умовах воєнного стану, комунальне підприємство "Київпастранс" знайшло можливість збільшити кількість рухомого складу на ключових маршрутах громадського транспорту.

Тиша та спокій: у громадському транспорті Києва заборонили вмикати музикуЗ 7 жовтня в Україні починає діяти заборона на відтворення музики та інших звукових сигналів в автобусах і таксі. Це передбачено Законом України, який був ухвалений 19 червня 2022 року. У салоні громадського транспорту може транслюватись лише інформація про поїздку, - пишуть "Коментарі".

Нагадуємо, що у Києві відкрилися нові автобусні маршрути. У столиці розпочали курсувати автобуси на нових маршрутах: №25 та №44.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Димон

10 жовтня 2022, 20:35

Ничего что во время тревоги все автобусы и троллейбусы стоят а маршрутчики гоняют?

IG

10 жовтня 2022, 10:43

Новость хорошая,но ,оглядываясь на обстоятельства,звучит забавно.Сегодня уж точно транспорт чаще ходить не станет,поскольку раиисянцы обиделись за мост.

гость

10 жовтня 2022, 10:37

в сторону выезда с Киева

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися