Ракетні обстріли Києва: як працює метро

Метрополітен попередив пасажирів про зміни

У Києві повністю зупинили рух поїздів метро через масовані ракетні атаки на столицю. Про це пасажирів попередили у Київському метрополітені, передають "Коментарі".

"До уваги пасажирів! Рух поїздів на всіх лініях метрополітену призупинено, водночас  підземні станції працюють як укриття! Закликаємо не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Про відновлення руху буде повідомлено додатково", — йдеться в повідомленні Київського метрополітену.

Мер столиці Віталій Кличко закликав киян зберігати спокій та наголосив, що атаки російських окупантів тривають в усіх регіонах України.

"Загроза нових ударів триває. Для перебування в укриттях візьміть теплий одяг, воду, запас їжі, зарядні пристрої для телефонів. У місто поки не виїжджайте. Підземні станції метрополітену працюють як укриття. Пасажирів метро зараз не перевозить", — заявив Кличко.

Київський міський голова додав, що всі міські служби працюють в режимі надзвичайної ситуації — оперативно реагують на ситуацію та долають наслідки ракетних ударів по Києву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через ракетні атаки призупинили рух поїздів метро на червоній гілці, водночас всі підземні станції працюють як укриття. Також тимчасово зачинений пересадочний вузол "Театральна" — "Золоті ворота". 

Нагадаємо, у Києві через ракетні обстріли перекрили рух на центральних вулицях. Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що внаслідок атаки російських окупантів є влучання в об‘єкти в Шевченківському та в Солом‘янському районах Києва. Офіційної інформації щодо кількості жертв поки що немає.

Читайте также