Відключення світла на Київщині — без електроенергії можуть залишитися обидві черги

На території Київської області можуть відключити електропостачання двом чергам споживачів після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі

На території Київської області можуть відключити електропостачання двом чергам споживачів після ударів російських окупантів по критичній інфраструктурі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що за розпорядженням Національної енергетичної компанії "Укренерго" через дефіцити потужностей енергетики змушені тимчасово обмежити постачання світла користувачам двох черг.

Повний графік відключень можна переглянути за посиланням .

На Київщині доба не буде води: встигніть зробити запаси . Планується провести роботи з дезінфекції мереж водопостачання та резервуарів питної води.

Нагадуємо, що мешканці столичного регіону добровільно знизили споживання електроенергії майже на 30% . У вечірні години кияни та жителі Київщини споживали на чверть менше електроенергії, ніж зазвичай.

Енергетики подякували людям, що ті відгукнулися на заклик обмежити використання електроприладів, аби зменшити навантаження на енергосистему України.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6309


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися