В Бородянці зводять Центр надання адміністративних послуг (ВІДЕО)

Як тривають будівельні роботи

У Бородянці продовжують відновлювальні роботи та розпочали зводити Центр надання адміністративних послуг. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

Будівлю майбутнього Центру надання адміністративних послуг у Бородянці зводять з модулів. У будівлі загальною площею 350 квадратних метрів буде два поверхи.

"У Бородянці будуємо Центр надання адміністративних послуг за програмою ООН. Плануємо збудувати за місяць за модульною технологією. Дуже раді долучитися до відбудови. Дивлячись на все, що навколо, дуже хочеться і це, і ще добудувати інфраструктуру", — прокоментував будівельник Дмитро.

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба оприлюднив відео, як тривають роботи зі зведення Центру надання адміністративних послуг у Бородянці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на Київщині триває ліквідація наслідків масштабної ракетної атаки російських окупантів на регіон. Лише в одному з населених пунктів, що потрапив під ракетний обстріл, пошкоджені п’ятнадцять житлових будинків та комунікації.

Дивіться також відео, як на трасі "Київ — Харків" відновлюють міст через річку Трубіж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися