Мешканців Київщині попередили про вибухи

Що відомо про причини та локації

У кількох районах Київської області сьогодні, 14 жовтня, заплановані роботи з ліквідації вибухонебезпечних предметів. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, ліквідацію мін та снарядів шляхом підриву проведуть у Вишгородському та Бучанському районах Київської області. Через це у деяких громадах буде чутно вибухи.

Знищувати вибухонебезпечні предмети сьогодні будуть:

·       у Бучанському районі з 10:00 до 12:00;

·       у Вишгородському районі з 14:00 до 17:00.

Окрім того, у Вишгородському районі проводять навчання для саперів. У межах запланованих на сьогодні, 14 жовтня, заходів є відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 13 жовтня вночі у Київській області під обстріл дронами-камікадзе потрапив Бучанський район. Тут зафіксували три обстріли ворожими безпілотниками. Внаслідок вибухів сталися пожежі. За попередніми даними, обійшлося без потерпілих. Відомо, що під обстріли потрапила Макарівська територіальна громада. На місці подій працюють правоохоронці та рятувальники. Триває ліквідація наслідків атаки російських окупантів.

Нагадаємо, Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6345


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися