На виїзді з Броварів перекриють дорогу: схема об’їзду

Водіїв закликали скорегувати маршрути

У Броварах через ремонтні роботи тимчасово обмежать рух транспорту на одній з вулиць. Про це водіїв попередили в комунальному підприємстві "Бровари-Благоустрій", передають "Коментарі".

За даними комунальників, тимчасові обмеження введуть на вулиці Сергія Москаленка.

"У суботу, 15 жовтня, з 9:00 до 17:00 обмежать рух автотранспорту по вулиці Москаленка Сергія. Проводитимуть ремонт дорожнього покриття на перехресті вулиці Москаленка Сергія та Окружної кільцевої дороги (М-01)", — йдеться в повідомленні КП "Бровари-Благоустрій".

Водіїв закликали скорегувати маршрути поїздок. Рух транспорту на час ремонтних робіт здійснюватиметься через вулицю Броварської Сотні.

Нагадаємо, комунальна корпорація "Київавтодор" попередила водіїв про часткове перекриття руху транспорту на Харківському шосе у Києві. Обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням поточних ремонтних робіт. Дорожники працюватимуть поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Роботи проводитимуть на ділянці вулиці Привокзальної до вулиці Фанерної і у зворотному напрямку. Подробиці та схема перекриття руху — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на пішохідному мосту, що був пошкоджений внаслідок ракетних обстрілів столиці, розпочали ремонтні роботи. На споруді вже демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла, а на виготовлення нового знадобиться близько трьох тижнів.

Окрім того, у Києві планують відновити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту. На відновлення будівництва Подільського мосту з бюджету столиці виділили 183 мільйони гривень. В мерії Києва поки що не повідомляють, на які саме роботи підуть бюджетні кошти. Відомо, що гроші перерозподілили з будівництва інших об‘єктів транспортної інфраструктури у столиці.

Дивіться також відео, як на трасі "Київ — Харків" відновлюють міст через річку Трубіж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виталя

15 жовтня 2022, 15:46

Лучше ПВО купили дибили

Виталя

15 жовтня 2022, 15:46

Добили, лучшеб ПВО купилиб

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися