Дружина Кличка розповіла про розлучення з мером Києва

Які плани має жінка на майбутнє

Дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія планує після розлучення повернути дівоче прізвище та зайнятися кар’єрою. Про це Наталія Кличко заявила в інтервю німецькому виданню Der Spiegel, передають "Коментарі".

Подружжя Кличків мають трьох дорослих дітей — Єгора-Даніеля, Єлизавету-Вікторію та Макса. Усі вони мешкають разом з Наталією у Німеччині. У шлюбі Віталій та Наталія Клички прожили 25 років. У серпні сімейна пара Кличків оголосила про розлучення.

"Я повертаюся до свого дівочого прізвища. Люди повинні знати, що я носила прізвище Кличко, але я не хочу, щоб мене називали колишньою дружиною протягом багатьох років. Я хочу, щоб вони сказали: це Наталія Єгорова, яку ми знаємо як Наталію Кличко 25 років", — сказала Наталія.

Наталія Кличко мешкає з дітьми у Гамбурзі з початку політичної кар’єри Віталія Кличка. Коли Віталій переїхав до Києва, щоб створити власну партію, вона брала уроки вокалу, а під час політичного підйому чоловіка, що почався з Майдану у листопаді 2013 року, Наталія дала свій перший концерт у гамбурзькому клубі The Box. Вона назвала це "Мій шлях". Свій перший альбом у 2016 році жінка планувала випустити під дівочим прізвищем, але її продюсер був проти.

"Я хотіла відзначити себе, залишити щось після себе як особистість. Хто я? Чи достатньо на все життя просто бути дружиною? Коли я підростала, мені цього ставало все менше і менше", — розповіла Наталія.

За останні роки жінка пройшла декілька курсів навчання — як звуковий терапевт, терапевт емоційного розряду, викладач йоги та вчитель Рейкі. Після розлучення з Віталієм Кличком Наталія планує сконцентруватися на кар’єрі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

16 жовтня 2022, 00:08

Жаль. В итоге что от Кличко останется в Украине после него?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися