На Київщині у пікові години електроспоживання відключатимуть світло

Коли не буде електропостачання

У Київській області знову впроваджують аварійні відключення електроенергії через значні руйнування енергетичної інфраструктури внаслідок чергового ракетного обстрілу. Про це попередили в компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі", передають "Коментарі".

Стабілізаційні відключення електроенергії у Київській області через складність пошкоджень інфраструктури можуть тривати понад чотирьох годин. Точний термін відключення буде залежати від стану енергосистеми та розпоряджень НЕК "Укренерго", зазначили в енергетичній компанії.

Перелік адрес, де планують відключення, буде розміщений на сайті та соцмережах "ДТЕК Київські регіональні електромережі". З високою ймовірністю відключення світла запровадять в пікові години електроспоживання — зранку до 13:00 та ввечері з 18:00 до 23:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 15 жовтня, внаслідок ракетного удару в одному з районів Київської області стався потужний вибух. Російські окупанти здійснили чергову атаку по інфраструктурі регіону. Внаслідок вибуху потерпілих немає. На місці події поліція забезпечує охорону правопорядку, а над ліквідацією наслідків ракетного обстрілу працюють рятувальники. В НЕК "Укренерго" заявили про руйнування об‘єкту енергетичної інфраструктури та попередили про можливі аварійні відключення світла у Києві та області.

Інші подробиці ракетного удару поки що не повідомляють ані у владі, ані в поліції. Водночас керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав не фіксувати місце влучання ракет та не викладати фото й відео до мереж.

На початку цього тижня російські окупанти обстріляли теплоелектроцентраль у Київській області. Після цього у Києві та по всій території Київської області запровадили віялові відключення електроенергії. Після стабілізації ситуації в енергетичній галузі аварійні відключення в Києві та Київській області скасували. Однак в НЕК "Укренерго" попередили, що в разі пошкоджень об’єктів енергетичної інфраструктури новими ракетними обстрілами російських окупантів можуть знову запровадити віялові відключення електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися