Російські окупанти нанесли ракетний удар по Київщині

Під обстріл потрапила одна з громад

Київська область під час повітряної тривоги потрапила під ракетний обстріл російських окупантів. Про це повідомив керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"Ракетний удар по одній із громад області. Усі служби працюють, рятувальники на місці. Попередньо без жертв. Залишайтеся в укриттях до відбою тривоги. Не фіксуйте місце влучання та не викладайте фото й відео до мереж", — заявив Кулеба.

Інші подробиці голова Київської обласної військової адміністрації поки що не надав.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 13 жовтня вночі у Київській області під обстріл дронами-камікадзе потрапив Бучанський район. Тут зафіксували три обстріли ворожими безпілотниками. Внаслідок вибухів сталися пожежі. Обійшлося без потерпілих. Відомо, що під обстріли потрапила Макарівська територіальна громада. 

Нагадаємо, Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як антидроновий купол допоможе захистити Київ від безпілотників-камікадзе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися