На Київщині виявили стихійне звалище будівельного сміття (ФОТО)

Як відреагували правоохоронці

У Бучанському районі Київської області виявили стихійне захаращення будівельним сміттям в одній з громад. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, незаконне звалище виявили в селі Маковище. Про те, що в кінці однієї з вулиць вантажівка висипала кілька кузовів будівельного сміття, в поліцію повідомила місцева жителька. Порушника оперативно встановили. На нього склали адміністративний протокол за фактом порушення правил благоустрою територій населених пунктів. Чоловіку загрожує штраф до 1360 гривень.

"Шановні громадяни! Поліція Бучанщини попереджує про відповідальність за утворення стихійних смітників! Пам’ятайте, що ми всі разом рухаємось до Перемоги та розбудовуємо європейське суспільство!" — закликали в поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що три міські ради у Київській області вже підписали угоду про створення сучасних потужностей з переробки побутових відходів. Два сучасні заводи з переробки побутових відходів, які планують побудувати на території Бориспільської, Броварської та Фастівської громад, використовуватимуть одразу кілька сучасних технологій.

Нагадаємо, відома компанія з Ізраїлю візьме участь у будівництві заводу з переробки будівельного сміття у Київській області та демонтажі зруйнованих багатоповерхівок під Києвом. Іноземним інвесторам із ізраїльської компанії GreenMix показали наслідки бойових дій із російськими окупантами в Бучі. Тільки у Бучанській громаді обсяг будівельного сміття після розбирання завалів становить понад два мільйони тонн. Через те, що на Київщині зруйновано внаслідок війни тисячі об'єктів, ця цифра в рази більша по регіону.

Читайте також, що на Київщині збудують завод з виробництва безпілотників "Байрактар".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Alex

16 жовтня 2022, 15:58

Просте рішення, спіймали за викидом смітття, всю свалку за власний рахунок на платне сміттезвалище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися