У Києві через обстріли змінили маршрути транспорту

Дороги в центрі столиці перекрили

У центрі Києва перекрили рух транспорту на ділянках кількох вулиць та змінили рух громадського транспорту. Про це попередили в комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

Після масованої атаки та вибухів у центрі Києва змінили маршрути тролейбусів та автобусів. Тролейбус №3 тимчасово курсує за маршрутом тролейбусу №40. Тролейбуси №12 та №14 курсують до перетину вулиць Симона Петлюри та Саксаганського.

Автобус №69 курсує за наступною схемою: вул. Литвиненко-Вольгемут — площа Петра Кривоноса. Автобуси №24, №50 та №114 курсують до перетину вулиць Симона Петлюри та Саксаганського.

Також стала відома інформація щодо загиблих під завалами житлового будинку людей. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко.

"Під час пошуково-рятувальних робіт у житловому будинку в центрі, куди влучив російський дрон, витягнули тіла трьох загиблих мирних мешканців. Серед них — молода пара, чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на шостому місяці вагітності", — повідомив мер Києва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було выдомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зросла. Під завалами житлового будинку загинула жінка та двоє чоловіків віком до 30-ти років.

Читайте також, як патрульні поліцейські збили дрон "Шахід" над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися