На Київщині працює протиповітряна оборона

Мешканців закликали зберігати спокій

Російські окупанти продовжують атакувати Київську область. Про це заявив керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"Київщина, ранок. Тривалі повітряні тривоги звечора і до ранку. Ворог продовжує атакувати нашу Київщину. Дякуючи військовим, силам ППО, вчора збито низку ворожих об‘єктів. Не розслабляємося. В регіоні досі триває повітряна тривога", — зазначив Кулеба.

Голова Київської обласної військової адміністрації нагадав мешканцям регіону про заборону на фото- та відеофіксацію роботи ППО, ворожих об’єктів та їхнього падіння.

Про роботу сил Протиповітряної оборони повідомив мер Броварів Ігор Сапожко. "Друзі! Повітряна тривога продовжується вже близько трьох годин, загроза не зникає. На Київщині працюють бійці ППО, тому зберігайте спокій, дбайте про безпеку, в тому числі й інформаційну", — заявив Сапожко.

Броварський міський голова також закликав мешканців громади не знімати та не викладати у соцмережі бійців Збройних Сил України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні у Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Нагадаємо, що внаслідок атаки ворожих безпілотників 17 жовтня в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара — чоловік та його вагітна дружина, а також 59-річна жінка.  Згодом з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого чоловіка.

Читайте также