Центр Києва залишається перекритим для транспорту

В столиці триває демонтаж зруйнованого будинку

В центрі Києва після масштабних обстрілів дронів-камікадзе залишається закритим рух транспорту на ділянці вулиці Жилянської. Про це повідомила комунальна корпорація "Київавтодор", передають "Коментарі".

На вулиці Жилянській у Києві триває демонтаж зруйнованого житлового будинку. Через це рух транспорту на вулиці Жилянській залишається перекритим від вулиці Симона Петлюри до вулиці Льва Толстого. На місці влучання дрона-камікадзе із залученням спецтехніки працюють рятувальні бригади та комунальні служби. Водіїв закликали планувати свої маршрути заздалегідь. Окрім того, у Києві через перекриття вулиці Жилянської та у зв’язку з відсутністю напруги змінили маршрути кількох тролейбусів.

Роботи з демонтажу зруйнованого будинку на вулиці Жилянській у Києві тривають другий день. Рятувальники продовжують розбирати завали після обстрілу столиці дронами-камікадзе. Через влучання ворожого безпілотника в житловий будинок шістнадцять сімей залишились без житла. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що будинок відновленню не підлягає та буде демонтований. Потерпілих киян Київський міський голова пообіцяв забезпечити житлом та надати необхідну допомогу.

Нагадаємо, сьогодні, 18 жовтня, під час повітряної тривоги Київ знову потрапив під ворожі обстріли. Три вибухи сталися на об’єкті критичної інфраструктури у Деснянському районі столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки ворожих безпілотників 17 жовтня в Шевченківському районі столиці стався вибух в житловому будинку. Окрім того, ще в одній будівлі виникла масштабна пожежа на площі понад 250 квадратних метрів. Було відомо, що від вибуху після обстрілів Києва під завалами будинку загинула жінка, одну літню жінку вдалося врятувати. Пізніше стало відомо, що кількість жертв зрослаСеред загиблих — подружня пара, а також 59-річна жінка.  Згодом з-під завалів дістали тіло ще одного загиблого чоловіка.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися