У Києві через футбол закриють три станції метро

Футбольний матч вплине на роботу столичного метрополітену

У Києві в ніч з 10 на 11 жовтня робота підземки буде продовжено на 1:00. У суботу, 10 жовтня, в зв'язку з проведенням на стадіоні НСК "Олімпійський" футбольного матчу між збірними командами України та Німеччини, закриють три станції метро. Про це повідомили в прес-службі КП "Київський метрополітен", передає "044.UA".

Так, можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції "Олімпійська" перед початком футбольного матчу та станцій "Олімпійська", "Палац спорту" та "Площа Льва Толстого" після його закінчення.

Київ погодився з пропозицією Української асоціації футболу про проведення міжнародних матчів під егідою УЄФА з частковим залученням уболівальників до 30% від місткості стадіонів. Так, за умови суворого дотримання протиепідемічних вимог і правил, дозволено часткове залучення вболівальників на наступні матчі:

09.10.2020 - Київ, стадіон "Оболонь Арена" - матч кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи серед молодіжних команд між збірними України та Румунії;

10.10.2020 - Київ, НСК "Олімпійський" - матч ліги Націй УЄФА між національними збірними України та Німеччини;

13.10.2020 - Київ, НСК "Олімпійський" - матч ліги Націй УЄФА між національними збірними України та Іспанії.

Як повідомляв портал "Коментарі", на даний момент київський метрополітен працює на межі своєї пропускної спроможності і перевезти значно більшу кількість пасажирів він не може. Тому городянам доводиться здійснювати більше поїздок на наземному громадському і особистому транспорті. Що своєю чергою призводить до великого завантаження вуличної мережі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися