Важливе звернення від Кличка: сьогодні киянам варто економити електроенергію

Мер Києва закликав мешканців столиці максимально скоротити електроспоживання 20 жовтня

Мер столиці Віталій Кличко закликав киян сьогодні максимально економити електроенергію в пікові години навантаження на енергосистемуПро це столичний голова написав у Телеграм.

За його словами, ситуація з електропостачанням після масованих російських атак на підприємства критичної інфраструктури залишається складною.

"З 7.00 до 23.00 не вмикайте потужні електроприлади - мікрохвильові печі, електрочайники, кондиціонери, електрообігрівачі", - звернувся до киян Віталій Кличко.

"Навіть невелика економія та зниження електроспоживання в кожному помешканні допоможуть стабілізувати роботу національної енергосистеми. Прошу також підприємців, власників рекламних площин, магазинів, кафе та ресторанів максимально економити на освітленні вивісок та екранів", - наголосив мер Києва.

На Київщині запрацював штаб, що вирішуватиме проблеми під час опалювального сезону: як звернутисяШтаб буде займатися вирішенням проблем, що виникатимуть у мешканців Київщини щодо теплопостачання в оселях, - пишуть "Коментарі".

Нагадуємо, що Кличко повідомив про початок опалювального сезону. 20 жовтня у Києві розпочнуть підключати до опалення всі будинки. Це робиться з огляду на погодні умови і для запобігання перенавантаженню енергосистеми через вмикання електрообігрівачів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися