На Київщині відключать воду: подробиці

Що потрібно знати мешканцям

У Фастівському районі Київської області у вівторок, 25 жовтня, не буде води. Про це попередили у Фастівській міській раді, передають "Коментарі".

В мерії Фастова посилаються на повідомлення комунального підприємства "Фастівводоканал". За даними водоканалу Фастова, з 8:00 у вівторок, 25 жовтня, будуть проводити планові роботи з дезінфекції мереж водопостачання та резервуарів питної води. Через це водопостачання у Фастові відключать до середи, 26 жовтня. Подачі централізованого водопостачання в місті не буде здійснюватися до восьмої ранку. У середу, 26 жовтня, водоканал радить використовувати воду лише для задоволення господарсько-побутових потреб.

Нагадаємо, у Києві до надважкої зими в умовах воєнного стану готується Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка НАН України. В закладі закликали усіх небайдужих допомогти у збереженні рідкісних рослин та оголосили про збір коштів на пелети для опалення оранжерей взимку. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за попередніми прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.

Читайте також, що кажуть у владі про початок опалювального сезону на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися