У Києві під Південним мостом обмежили рух транспорту (СХЕМА)

Де та скільки триватимуть обмеження

Поблизу станції метро "Осокорки" в Києві перекрили дорогу через черговий етап ремонтних робіт. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Столичні комунальники цього тижня продовжать ремонтні роботи на проспекті Бажана. Через це частково обмежать рух транспорту у другій правій смузі на ділянці від проспекту Григоренка до Дніпровської набережної.

Обмеження триватимуть між станціями метро "Позняки" і "Осокорки" в напрямку Південного мосту кілька днів — з 26 до 28 жовтня включно. В комунальній корпорації "Київавтодор" наголосили, що саме ця смуга має найбільші пошкодження від великовагового транспорту. Протягом кількох днів планують зняти старий асфальт та облаштувати нове покриття. Під час дорожніх робіт рух крайніми двома смугами буде частково обмежено.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на завантаженій автомобільній трасі з 22 до 27 вересня зробили ремонт. Столичні комунальники провели ремонтні роботи на проспекті Бажана. Через це частково обмежували рух транспорту на двох смугах на ділянці від Південного мосту до шляхопроводу біля станції метро "Осокорки". 

Нагадаємо, у Києві поблизу станції метро "Лівобережна" частково перекрили дорогу. Водіїв попередили, що обмеження руху транспорту пов’язане з проведенням ремонтних робіт. Ремонт доріг розпочали на вулиці Євгена Сверстюка. Працюватимуть на ділянці від вулиці Туманяна до будинку №27 до кінця жовтня.

Читайте також, що у Києві запустили тимчасовий маршрут автобусу №38 від вулиці Метрологічна до станції метро "Деміївська". 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися