Над Києвом під час повітряної тривоги з’явилася веселка (ФОТО)

Фото оприлюднили очевидці

Над Києвом під час повітряної тривоги спостерігали символічну веселку. Як повідомляють "Коментарі", фото оприлюднили очевидці.

В кількох столичних пабликах показали, як над Києвом під час повітряної тривоги з’явилася веселка. Світлини вважають дуже символічними. Адміністратори Telegram-каналів пропонують подивитись фото веселки над столицею, поки багато людей перебувають в укриттях. Повітряна тривога у Києві та Київській області ще триває.

Нагадаємо, днями у Київській області українські військові відбили щонайменше чотири потужних ракетних атаки. Керівник регіональної поліції оприлюднив фото місця падіння однієї зі збитих ракет російських окупантів в одному із районів Київської області. Ворожу ракету збили в суботу, 22 жовтня. На місці працювали поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Окрім того, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.

Читайте також, що у Вишгородському районі Київської області знайшли ворожий безпілотник-розвідник.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися