У Борисполі посилили заходи безпеки: що потрібно знати

Про що попередили мешканців міста

У Борисполі посилили заходи безпеки та проводять перевірку в місті. Про це повідомили в Бориспільській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, в Борисполі сьогодні, 27 жовтня, представники правоохоронних органів розпочали проведення перевірочних заходів на території міста.

"В окремих районах можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та пішоходів, проводиться перевірка документів. Зберігайте спокій та з розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей", — йдеться в повідомленні Бориспільської міської ради.

З чим пов’язані рейди правоохоронців у Борисполі, в мерії міста не уточнили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі 26 жовтня російські окупанти дронами-камікадзе здійснили удари по об’єкту інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки сталася пожежа. Зараз на місці обстрілів працюють прокурори, слідчі та експерти, які фіксують черговий воєнний злочин російських окупантів. Наслідки обстрілів ворожими безпілотниками ліквідують працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області.

Нагадаємо, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Читайте також, під час нічної атаки російських окупантів у Київській області знищили кілька дронів-шахедів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися