Стало відомо, коли в Ірпені почнеться опалювальний сезон

Мер Ірпеня розповів, коли в домівках стане тепло

В Ірпені опалювальний сезон розпочнеться з наступного тижня. Подробиці розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, передають "Коментарі".

Мер Ірпеня зазначив, що отримує багато запитань з приводу початку опалювального сезону в місті.

"З понеділка, 31 жовтня, ми вмикаємо тепло в освітніх і медичних закладах нашої громади. А з вівторка, 1 листопада, стартує опалювальний сезон у житловому секторі", — заявив Маркушин.

Ірпінський міський голова також повідомив, що з п’ятниці, 28 жовтня, в громаді починають роботу пункти обігріву. Зігрітися гарячим чаєм та зарядити свої гаджети можна щодня за наступними адресами та графіком:

·       Територіальний центр соціального обслуговування, Ірпінь, вул. Тургенівська, 15 – з 9:00 до 17:00;

·       КНП "Ірпінська центральна міська лікарня", Ірпінь, вул. Садова, 38 – цілодобово;

·       Ірпінська міська рада, м. Ірпінь, вул. Шевченка, 2а – цілодобово;

·       с. Козинці, вул. Шевченка, 91в, сільська рада – з 8:00 до 17:00;

·       с. Михайлівка-Рубежівка, амбулаторія сімейної медицини, каб. №1, вул. Шкільна, 11 – з 8:00 до 17:00.

В пунктах обігріву в Ірпінській громаді працюватимуть генератори, тож вони працюватимуть незалежно від відключень електроенерії.

Раніше в Київській обласній військовій адміністрації заявили, що в громадах Київської області стартував опалювальний сезон. У відомстві створили Штаб оперативного реагування на надзвичайні ситуації під час опалювального сезону. Штаб займається розв’язанням проблемних питань щодо теплопостачання в домівки та працює цілодобово. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Броварах вже розпочали опалювальний сезон. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що подача теплоносія до багатоквартирних будинків проводиться у тестовому режимі. У Броварській громаді готуються до перебоїв зі світлом через підвищення навантажень на систему електропостачання, а через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон був під загрозою зриву. Окрім того, міський голова Броварів Ігор Сапожко заявив, що протягом опалювального сезону у місті не буде гарячої води. Водночас, мер закликав броварчан своєчасно сплачувати за комунальні послуги, щоб не накопичувати борги.

Читайте також, що у Славутичі розпочався опалювальний сезон.

Джерело: https://t.me/markushyn/3464


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися