У Славутичі розпочали опалювальний сезон

Коли в домівках буде тепло

У Славутичі сьогодні, 26 жовтня, розпочали підключати житлові будинки до опалення. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Славутицької міської ради.

За даними мерії Славутича, в місті розпочали запуск системи опалення у перші квартали. Підключення житлових будинків до тепла відбувається за графіком. Після запуску відповідного центрального теплопостачання в мерії Славутича прийматимуть заявки щодо відсутності опалення у квартирах. Заявки можна подавати за номерами Контакт-центру: 2-15-81, 1581, 2-28-16 та (095) 727-78-26.

В Славутицькій міській раді закликали телефонувати на номер (073) 097-01-79 лише в разі аварійних заявок. До таких повідомлень відносяться затоплення квартири або підвалу, іскрить щиток, пропала напруга, не працює ліфт або застрягли в ліфті.

"Диспетчер на зміні одна, тому відповісти одночасно на два або більше телефонів вона не може. Зателефонуйте пізніше, якщо вам не відповіли відразу. Дякуємо за розуміння!" — заявили у Славутицькій міській раді.

В мерії Славутича додали, що київські котеджі до опалення ще не підключені. В цьому напрямку тривають роботи: "Поки заявки не приймаємо. Очікуйте на повідомлення".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварах розпочали опалювальний сезон. Від мешканців Броварів до мерії надходить багато питань щодо початку опалювального сезону у громаді. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що подача теплоносія до багатоквартирних будинків проводиться у тестовому режимі та зазначив, що поки існують проблеми з підключенням будинків та окремих помешкань за кількома адресами.

Нагадаємо, опалювальний сезон в Броварах планували розпочати пізніше, а закінчити раніше. У Броварській громаді готуються до перебоїв зі світлом через підвищення навантажень на систему електропостачання, а через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон опинився під загрозою зриву. Окрім того, міський голова Броварів Ігор Сапожко заявив, що протягом опалювального сезону у місті не буде гарячої води. Водночас, мер закликав броварчан своєчасно сплачувати за комунальні послуги, щоб не накопичувати борги.

Читайте також, що у Києві не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону через обстріли російських окупантів столиці. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися