На Київщині розпочався опалювальний сезон

Де почали вмикати опалення

У Броварах розпочали опалювальний сезон. Про підключення будинків до теплопостачання та існуючі проблеми розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, від мешканців Броварів до мерії надходить багато питань щодо початку опалювального сезону у громаді. Сапожко повідомив, що подача теплоносія до багатоквартирних будинків у Броварах наразі проводиться у тестовому режимі.

"За інформацією КП "Броваритепловодоенергія", станом на 8.00 сьогодні, 25 жовтня, значна частина приміщень та споруд житлового фонду знаходиться у робочому процесі запуску тепла", — заявив Сапожко.

Броварський міський голова зазначив, що поки існують проблеми з підключенням будинків та окремих помешкань за наступними адресами:

·       Симона Петлюри, №16-Г, №17, Аркадія Голуба, № 1/3, Грушевського, №1, №3, №17;

·       Незалежності, №5, Героїв України, №1, №9, №10-А, №12, №27, Оболонська, №45 та №72;

·       Шолом-Алейхема, 15-б, Леоніда Каденюка, №10, Чорних Запорожців, №49, №51, №54, №56 та Героїв УПА, №5.

Мер Броварів Ігор Сапожко наголосив, що запуск теплоносія потребує певного часу, а проблеми з електропостачанням уповільнюють початок опалювального сезону. Броварський міський голова порадив, що якщо в оселі протягом тижня не стане тепло, потрібно телефонувати до Контакт-центру: (04594) 6-11-11, (067) 483-43-68, (093) 170-82-92.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, опалювальний сезон в Броварах планували розпочати пізніше, а закінчити раніше. У Броварській громаді готуються до перебоїв зі світлом через підвищення навантажень на систему електропостачання, а через масові крадіжки у відкритих підвалах багатоповерхівок запірної арматури опалювальний сезон опинився під загрозою зриву. Окрім того, міський голова Броварів Ігор Сапожко заявив, що протягом опалювального сезону у місті не буде гарячої води. Водночас, мер закликав броварчан своєчасно сплачувати за комунальні послуги, щоб не накопичувати борги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону через обстріли російських окупантів столиці. У столиці розпочали підключати до опалення школи, лікарні, дитячі садки та інші соціальні установи же на початку жовтня.

Читайте також, що кажуть у владі про початок опалювального сезону на Київщині.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися