У Києві обмежили рух до Кільцевої дороги (СХЕМА)

Скільки та де триватимуть обмеження

У Києві на вулиці Жмеринській частково обмежили рух транспорту через ремонтні роботи. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, на вулиці Жмеринській розпочався поточний ремонт. На ділянці від бульвару Жуля Верна (до перейменування — бульвар Ромена Роллана) дорожники оновлюють покриття до Кільцевої дороги. Ремонтні роботи триватимуть до 30 листопада. Цими вихідними протягом 5-6 листопада планують влаштувати частину нового дорожнього покриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області через планові та аварійні відключення електроенергії в регіоні можуть бути перебої з водопостачанням

Нагадаємо, у Київській області під час дії воєнного стану заборонили полювання. Рішення про заборону полювання на території регіону ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області. Однак в якості винятку дозволено полювання для регулювання чисельності окремих мисливських видів звірів. Також у Київській області дозволили користувачам мисливських угідь усіх форм власності відстрілювати звірів для забезпечення біотехнічних заходів.

Читайте також, що на Київщині набула чинності заборона на вилов риби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися