Київщина отримала автобуси «Mercedes» від австрійських партнерів

Австрія передала до Ірпеня автобуси

Ірпінська громада отримала автобуси від австрійських партнерів. Про це повідомляє мер міста Олександр Маркушин.

"Плануємо використовувати ці автобуси у рамках міської програми соціальних поїздок із мінімальною вартістю на території громади. Скоріш за все, це будуть маршрути, що з’єднуватимуть Козинці й Михайлівку-Рубежівку з Ірпенем. Дякую голові Київської обласної військової адміністрації Олексію Кулебі за сприяння в отриманні Ірпенем цих автобусів. І, звісно, спасибі всім нашим міжнародним друзям за підтримку і допомогу!" - написав Олександр Маркушин.

На фото – автобуси з Австрії, які тепер належать Ірпінській громаді.

Делегація з Ізраїлю оглянула руїни в Ірпені та була вражена. Делегація була вражена масштабами руйнувань, яких зазнало місто-Герой Ірпінь внаслідок ворожої окупації. Про це повідомляють "Коментарі".

"Всіх членів ізраїльської делегації дуже вразили наслідки військової агресії російської федерації. Я вважаю, що ніхто не міг уявити, що таке можливо у 21 столітті. Під час сьогоднішньої зустрічі ми домовилися про подальшу співпрацю, а представники делегації запропонували свою допомогу у відновленні житлового фонду та облаштуванню укриттів для мешканців Ірпінської громади", – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

Джерело: https://t.me/markushyn/3497


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися