Якою буде новорічна атмосфера у Києві: чи встановлять у столиці ялинку

Чи будуть у такі складні часи ставити новорічну ялинку у Києві

Новорічну ялинку у Києві можуть встановити, але це питання ще розглядається. Проте атмосфера Нового року у столиці повинна бути. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву мера Києва Віталія Кличка в ефірі телемарафону.

"В першу чергу, ми відштовхуємося від безпеки. По-перше, Новий рік та Різдво ніхто скасовувати не буде. А щодо святкування, то кожен зможе відсвяткувати у родині, а таких масових святкувань стовідсотково не буде", - наголосив мер.

Наразі розглядається, щоб у такі складні часи новорічна ялинка в Києві все-таки була.

"Ближче до Нового року зможу більш конкретно сказати, але поки і ялинку розглядаємо, і також атмосфера Нового року повинна бути", - сказав Кличко.

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві (ФОТО). 

КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр. Про це повідомляють "Коментарі".

Пункти обігріву обладнують всім необхідним: теплом, освітленням, санвузлами, їдальнями, місцями для відпочинку, банками теплого одягу та теплими ковдрами, генераторами для аварійного живлення, тепловими гарматами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ALEX

7 листопада 2022, 12:14

Ато в нас нікуди гроші дівать? Купіть квадрокоптери!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися