На станції метро у Києві проводитимуть ремонт: як працюватиме станція

На станції метро «Дружби народів» замінять турнікети

На станції метро "Дружби народів" фахівці КП "Київський метрополітен" встановлять нові турнікети. Роботи триватимуть з 8 до 22 листопада. Про це повідомляє КМДА.

"Для пасажирів станція працюватиме у звичному режимі, а всі необхідні роботи проводитимуть у нічний час", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нове обладнання встановлено вже на 13 станціях столичної підземки.

Цей вид турнікетів приймає усі електронні засоби оплати проїзду:

- qr-квиток;

- qr-квиток, згенерований у додатку "Київ Цифровий";

- транспортну картку;

- картку киянина;

- безконтактну банківську картку.

Внесено зміни в роботу тролейбусних та трамвайних маршрутів у Києві. У столиці через знеструмлення на низці тролейбусних і трамвайних маршрутів організовують автобусне сполучення. Про це повідомляє КП "Київпастранс", пишуть "Коментарі".

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві. КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр. Про це повідомляють "Коментарі".

Горіння складів на Київщині: у повітря потрапило 10 тисяч тон забруднюючих речовин. Горіння складських приміщень на Київщині внаслідок російських обстрілів завдало понад 32 мільйони гривень збитків довкіллю. В атмосферне повітря Київщини потрапило 10 тисяч тон забруднюючих речовин. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Столичного округу, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Cергей

8 листопада 2022, 08:23

Странно,по сути дружбы народов нет,а станция метро с таким названием существует.Странно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися