Якою буде головна новорічна ялинка у Києві: організатори показали ескіз (ФОТО)

Розпочато роботу по підготовці до встановлення ялинки у Києві

Попри повномасштабну війну, у Києві буде встановлена головна ялинка країни як символ Нового року та Різдва. Цього року не буде традиційних масових святкувань, проте ялинку планують встановити. Про це повідомляє "Без Табу".

Поки не відомо, де саме в столиці поставлять ялинку, але вже розпочато підготовчу роботу. 

"Зараз вивчаються всі можливості по встановленню головної ялинки. Обговорюються різні варіанти. Мер підтвердив, що ялинку буде встановлено. Ми працюємо, шукаємо партнерів і спонсорів, готуємось. Ескіз ялинки вже розроблено. Можу сказати, що цього разу ялинка буде не про новорічне диво. Цього року зовсім інша історія", – розказав президент Folk Ukraine Ігор Добруцький, організатор новорічного свята на Софійській площі.

Він зазначив, що вже розроблено декілька варіантів ескізів головної новорічної ялинки 2022-2023.

Один із ескізів можна побачити на наступних фото. Ялинка виконана в кольорах національного прапора, у підніжжі стоять янголи, а на маківці замість різдвяної зірки – тризуб.

Якою буде новорічна атмосфера у Києві: чи встановлять у столиці ялинку. Наразі розглядається, щоб у такі складні часи новорічна ялинка в Києві все-таки була, пишуть "Коментарі".

"В першу чергу, ми відштовхуємося від безпеки. По-перше, Новий рік та Різдво ніхто скасовувати не буде. А щодо святкування, то кожен зможе відсвяткувати у родині, а таких масових святкувань стовідсотково не буде. Ближче до Нового року зможу більш конкретно сказати, але поки і ялинку розглядаємо, і також атмосфера Нового року повинна бути", - наголосив мер Києва Віталій Кличко. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Критик

14 листопада 2022, 17:23

Костянтин , 100%. Як то кажуть ... НЕ НА ЧАСІ.

Критик

14 листопада 2022, 17:22

І ще! Це ціль для влучань ворога? Бо якось дивно... Війна, ракети, смерті, пройоби влади, надзусилля ЗСУ, ходимо по світу з простягнутою рукою... А може б краще на ті кошти МОРСЬКІ ДРОНИ ЗАКУПИТИ??! А не тягнути останнє з народу?!!!

Критик

14 листопада 2022, 17:18

Щось Тризуб на павука схожий.... Ті креативщики, не можуть по-людські нічого зробити. Обов'язково облажаються десь!!

Наталія

10 листопада 2022, 13:33

Сподіваюсь, що її не будуть підсвічувань, бо це буде виглядати як знущання на тлі масових відключень світла.

Костянтин

8 листопада 2022, 18:48

Навіщо нам та йолка,що немає куди дівати кошти, 50% людей за межею бідності а ви щас дисятки мільйонів витратите на йолку, це просто не доцільно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися