У Солом'янському парку Києва зведуть фонтан (фото)

Солом'янський парк отримає оновлений фонтан - фундамент вже заклали

В ході реконструкції Солом'янського ландшафтного парку робітники почали зводити фонтан. Комунальники вже заклали фундамент для водойми та облаштували спуск до нього. Про це повідомляє начальник "Київгенплану" Сергій Броневицький на своїй сторінці в Facebook.

Зараз працівники встановлюють бордюри і асфальтують територію. Чиновник уточнив, що він як будівельник розуміє всю складність і специфіку даної реконструкції і спостерігає за ходом роботи.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", співробітники Управління туризму та промоцій Києва склали список парків Києва, які найкраще підходять для пішого відпочинку. Парк "Володимирська гірка". Ще в минулих століттях це був один з найкрасивіших парків міста. Посеред парку, який є зразком садово-паркового мистецтва, височить пам'ятник князю Володимиру.

Парк "Наталка". В Оболонському районі розтягнувся уздовж берега Дніпра парк "Наталка". Це величезний парк, який займає майже 25 га. Його назва походить від однойменного урочища, яке знаходиться на території парку.

Парк "Партизанська слава" - це ландшафтний парк, в якому п'ять типів садово-паркових ландшафтів переплітаються між собою між трьох мальовничих озер.

Маріїнський парк спланований в пейзажному стилі, займає 8,9 га. Парк дуже затишний, тінистий, тому що тут ростуть старі липи, клени і каштани. У Маріїнському парку ще в 1900 році з'явився великий чавунний фонтан, який до цього часу є одним з його прикрас.

Лісопарк "Совки" огороджений лісосмугою від шуму міста, є прекрасним місцем для відпочинку. Більшість дерев тут хвойні, тому тут як ніде можна відчути насичений ароматами сосен.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися