Кияни закликали владу відновити популярний маршрут автобусу

Маршрут пролягає від станції метро "Деміївська"

Столичну владу закликали відновити на постійній основі автобусний маршрут від станції метро "Деміївська" до мікрорайону Феофанія. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Авторка петиції №11355 Анна Селіна пояснила, чому у Києві необхідно відновити на маршрут автобусу №38, що пролягає від станції метро "Деміївська" до вулиці Метрологічна.

"Для нас, мешканців мікрорайону Феофанія, є дуже важливим мати змогу їздити до метро муніципальним транспортом, розраховуватись за проїзд через валідатори, тим самим наповнювати бюджет міста, також це важливо для усіх пільгових категорій мешканців, особливо літніх осіб та людей з інвалідністю", — йдеться в петиції.

Окрім того, в парку Феофанія активно розбудовують новий житловий масив, зазначила Анна Селіна. Через це пасажиропотік зростає з кожним днем. На початку жовтня з вулиці Метрологічної почав курсувати тимчасовий автобусний маршрут до станції метро "Деміївська". Маршрут пролягав через вулицю Васильківську.

"Однак, з 18 жовтня щось пішло не за планом, та поліція призупинила курсування автобусів на невизначений термін", — додала авторка петиції.

Нагадаємо, що столична влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція на сайті Київської міської державної адміністрації набрала необхідну кількість голосів, розглянута та підтримана мером столиці Віталієм Кличком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Максим

14 листопада 2022, 11:17

Взагалі то є метро теремки , тому цей маршрут не обов'язковий — краще організувати кільцевий маршрутякий би курсував по вулицям Приміська , Олександрівська, Метрологічна ! Тоді б це дійсно був підвоз до метро ! А то як зараз 11 тролейбус підвозить по Заболотного , а люди потім йдуть пішки 15 - 20 хвилин

Al

13 листопада 2022, 10:37

Пока транспорт не будет полностью муниципальным, как это давно уже сделано в Европе - будем ездить как животные в переполненных "богданах". На маршруте в 10км один автобус и тот стоит неподвижно в час пик. Банда кличка рубит бабло, народ хавает. Кстати, Европа передавала нам кучу автобусов, но они стоят с марта и гниют. Я так понимаю это снова "не на часі" или все же война все спишет? интересно что по этому поводу думает наше абсолютно честное и некоррумпированное кмда...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися