На Київщині під час навчань будуть надзвичайні ситуації: що треба знати

Розпочались навчання захисту населення в умовах війни

На Київщині під час навчань з питань цивільного захисту населення змоделюють надзвичайні ситуації. Про це попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Навчання з питань цивільного захисту населення та взаємодії екстрених служб під час надзвичайних ситуацій розпочались в усіх районах Київської області сьогодні, 15 листопада, та триватимуть до наступного тижня.

"Протягом навчань будуть змодельовані надзвичайні ситуації, що можуть виникнути в умовах воєнного стану. До заходів будуть залучені представники органів місцевої влади, підрозділи ДСНС, Національної поліції, екстреної, невідкладної медичної допомоги та військові", — йдеться в повідомленні Київської ОВА.

У Київській обласній військовій адміністрації зазначили, що навчання не передбачають перекриття автомобільного руху або будь-яких інших обмежувальних дій для населення. Мешканців Київщини закликали зберігати спокій та в жодному разі не робити фото-, відеофіксацію переміщення військової техніки та українських військових. Навчання триватимуть до 23 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач обороною Києва Олександр Павлюк анонсував початок військових навчань за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони столиці. Військові навчання розпочали з 15 листопада в межах столиці та Київської області. Навчання триватимуть до 17 листопада. В тренуваннях з нарощування бойових навичок під час оборонної операції візьмуть участь підрозділи угруповання сил та засобів оборони Києва. Під час тренувань відбудуться практичні дії із залученням військових, військової техніки та озброєння.

Джерело: https://t.me/kyivoda/6895


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися