У Києві через коронавірус закрили вже вісім шкіл

Школи Києва продовжують закривати через епідемію коронавірусу

У Києві на карантин вже закрили 8 шкіл - через випадки захворювання серед вчителів. Число таких випадків серед педагогів уже перевалило за чотири сотні. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, повідомляє сайт КМДА.

"Ситуація із захворюваністю в навчальних закладах міста, на жаль, погіршується. На сьогодні в Києві закриті на карантин вже 8 шкіл - через випадки захворювання серед вчителів. Три школи - в Печерському районі, три - в Оболонському і по одній - в Подільському і Дарницькому районах", - повідомив Віталій Кличко.

На дистанційне навчання всього перевели 598 класів в 182-х школах. Загальна кількість хворих коронавірусів школярів в Києві - 579. Хворіють і 449 педагогів.

"У дитячих садах, через виявлені випадки вірусу, тимчасово закрили 86 груп в 75-ти садах. Три сади закриті на карантин. Наповненість дітей в дитсадках столиці - понад 55 відсотків ", - зазначив Віталій Кличко.

Як повідомляв портал "Коментарі", столична влада недавно виділила з резервного фонду бюджету міста 30 млн гривень на закупівлю засобів індивідуального захисту для медиків комунальних медустанов. За виділені кошти для медустанов закуплять костюми біологічного захисту, бахіли, ізоляційні одноразові медичні халати, маски, медичні рукавички і захисні щитки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися