Життя триває: скільки родин створили кияни з початку повномасштабної війни

Стало відомо, скільки пар одружилися та скільки малюків народилося у Києві з 24 лютого

У Києві за 265 днів повномасштабної війни одружилися 20 470 пар та народилося 12 043 малюки. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

"Ворог намагається нас залякати, та йому не вдасться це зробити, бо за нами правда і за нами воля. І доки ЗСУ нищить окупантів, в Україні щодня народжуються нові українці і створюються нові сім’ї, які, переконаний, зовсім скоро житимуть під мирним небом", - написав він.

У Києві за 265 днів повномасштабної війни одружилися 20 470 пар. Народилося 12 043 малюки: 6260 хлопчиків та 5783 дівчинки. Серед новонароджених – 212 двієнь та дві трійні.

"Бажаю новонародженим та їхнім батькам міцного здоров’я та мирного неба, а новоствореним родинам – безмежного кохання, благополуччя та щастя", - написав Микола Поворозник.

Якою буде головна новорічна ялинка у Києві: організатори показали ескіз (ФОТО). Попри повномасштабну війну, у Києві буде встановлена головна ялинка країни як символ Нового року та Різдва. Цього року не буде традиційних масових святкувань, проте ялинку планують встановити. Вже розроблено декілька варіантів ескізів головної новорічної ялинки 2022-2023. Один із ескізів можна побачити на фото у матеріалі "Коментарів". Ялинка виконана в кольорах національного прапора, у підніжжі стоять янголи, а на маківці замість різдвяної зірки – тризуб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися