В Київській області знайшли ще одну ракету окупантів (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

В Київській області після чергових потужних ракетних атак російських окупантів знайшли ще одну ворожу ракету. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, після ракетних обстрілів Київської області 17 листопада працівники піротехнічних підрозділів ДСНС залучались до ліквідації наслідків ворожих атак. Бойову частину російської ракети на місці влучання снаряду дістали з глибини понад сім метрів. Ворожий снаряд буде знищено. Де саме знайшли частини ракети російських окупантів, в ДСНС не уточнюють. Однак у відомстві показали, як виглядає ця небезпечна знахідка. 

Внаслідок потужної ракетної атаки російських окупантів на Київщину 15 листопада відбулося влучання трьох ракет, щонайменше п’ять збили сили Протиповітряної оборони України. Від ворожих обстрілів постраждали Фастівський, Обухівський та Білоцерківський райони Київської області. Руйнувань зазнали об'єкти енергетичної інфраструктури та житлові будинки. Внаслідок обстрілів загинула жінка, ще три людини отримали осколкові поранення та контузії.

Окрім того, 17 листопада у Київській області сили Протиповітряної оборони збили декілька ворожих повітряних об’єктів, що цілились в критичну інфраструктуру. Як розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, влучання ракет російських окупантів в Київській області немає, однак на території України є влучання в об’єкти критичної інфраструктури. Це означає, що в регіоні будуть продовжуватись екстрені відключення електроенергії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киян попередили, що під час вимкнення електроенергії системи сповіщення про повітряну тривогу у столиці не працюють.

Нагадаємо, начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото, як у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Читайте також, що під час обстрілів Київської області діти знайшли збиту ракету та несли її до школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися