В Бородянці відремонтували понад половину пошкоджених будинків (ФОТО)

Як триває ремонт пошкодженого окупантами житла

В Бородянці відремонтували понад половину житлових будинків, пошкоджених внаслідок бойових дій з російськими окупантами. Про це розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За словами посадовця, загалом внаслідок бойових дій в Бородянці під час повномасштабного вторгнення російських військ було пошкоджено 69 багатоквартирних житлових будинків. Повністю завершили ремонтні роботи на 42 об’єктах житлового фонду. В будинках встановили нові вікна, відремонтували покрівлі та провели інші відновлювальні роботи.

Ремонт пошкодженого житла в Бородянці триває. Зокрема, зараз ремонтують багатоповерхівки на вулиці Київській. Тут міняють покрівлю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в усіх звільнених від російських окупантів громадах Київської області тривають роботи з відновлення зруйнованого та пошкодженого під час бойових дій житла. Відновлення житлового фонду проводять в приватних та багатоквартирних будинках. Наприкінці жовтня голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба показав, як у Ворзелі ремонтують багатоповерхівку, в яку під час окупації влучив снаряд. Подробиці та відео — за посиланням.

Дивіться також відео, як ремонтують пошкоджені російськими окупантами багатоповерхівки в Гостомелі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися