На Київщині збирають докази злочинів російської армії: як долучитися

Доказами можуть бути усні чи письмові свідчення потерпілих, предмети, які свідчать про військові злочини

Відділ культури, національностей та релігій Ірпінської міської ради розпочинає збір матеріалів та предметів, що свідчать про злочини російської армії під час військових дій на території Ірпінської громади. Про це повідомляє керівниця відділу Євгенія Антонюк.

"Якщо ви стали свідком і маєте фото, відеофіксацію подій періоду окупації, наслідків агресії російських військ на  території Ірпінської громади, просимо повідомити на пошту [email protected]. Також це можуть бути усні чи письмові свідчення потерпілих, предмети, які свідчать про військові злочини. Матеріали, які будуть зібрані, використовуватимуться для краєзнавчих досліджень, виставок, презентацій, написання книг з історії міста, альманаху історичних подій тощо", - написала Євгенія Антонюк.

Детальнішу інформацію можна отримати за номером 0991640343. Виклики приймаються з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00.

Делегація з Ізраїлю оглянула руїни в Ірпені та була вражена. Делегація була вражена масштабами руйнувань, яких зазнало місто-Герой Ірпінь внаслідок ворожої окупації. 

"Всіх членів ізраїльської делегації дуже вразили наслідки військової агресії російської федерації. Я вважаю, що ніхто не міг уявити, що таке можливо у 21 столітті. Під час сьогоднішньої зустрічі ми домовилися про подальшу співпрацю, а представники делегації запропонували свою допомогу у відновленні житлового фонду та облаштуванню укриттів для мешканців Ірпінської громади", – зазначив керуючий справами виконавчого комітету Ірпінської міської ради Дмитро Негреша.

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися