Кияни поскаржились владі на транспортне сполучення з метро

Скарги оприлюднили в петиції

В Оболонському районі Києва дуже складно дістатись до найближчої станції метро через проблеми з громадським транспортом. Про це йдеться у петиції до столичної влади, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Авторка петиції №11501 Анастасія Храпанічева пропонує владі Києва збільшити кількість рухомого складу на автобусному маршруті №30. Цей автобус курсує від станції метро "Академмістечко" до Пущі-Водиці.

"Пуща Водиця адміністративно належить до Оболонського району міста Києва, але фактично дістатись до найближчої станції метро є тим ще випробовуванням. Трамвайний маршрут №12 має достатню кількість рухомого складу, але часто не приїжджає по розкладу, або й зовсім не приїжджає через поломки на лінії", — зазначила авторка петиції.

Столичній владі пропонують збільшити кількість транспортних засобів на автобусному маршруті №30 з двох одиниць хоча б до 4-6. Це значно полегшить життя киянам, вважає авторка петиції. Збір голосів на підтримку цього звернення триває. Для розгляду в мерії Києва петиція має зібрати шість тисяч підписів.

Нагадаємо, що столична влада підтримала пропозицію киян додати можливість оплачувати проїзд банківською картою в усіх видах громадського транспорту у Києві. Відповідна петиція на сайті Київської міської державної адміністрації набрала необхідну кількість голосів, розглянута та підтримана мером столиці Віталієм Кличком.

Читайте також, що кияни закликали владу відновити популярний маршрут автобусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися