На міжнародних трасах з Києва обмежили рух транспорту

Про що попередили водіїв

На міжнародних трасах Київ — Чоп та Київ — Ягодин обмежили рух вантажного транспорту. Про це водіїв попередили в Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

За даними Укравтодору, обмеження руху вантажівок ввели у Житомирській області через складні погодні умови. Через сильний сніг та хуртовину з 18:00 понеділка, 21 листопада введено обмеження руху вантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення

·       М-06 Київ - Чоп км 68+340 - 258+513;

·       М-07 Київ - Ковель - Ягодин (на м. Люблін) км 79+717 - км 245+948.

Обмеження ввели для недопущення дорожньо-транспортних пригод та виникнення заторів. Про зняття обмеження в Укравтодорі пообіцяли повідомити додатково.

Напередодні на міжнародній трасі Київ — Чоп сталася ДТП за участю шістьох автомобілів. Патрульна поліція України повідомляла про обмеження руху поблизу села Глибочиця в Житомирської області. Рух транспорту був ускладнений в напрямку Києва. Наразі рух транспорту відновлено.

Нагадаємо, у Києві закінчився безморозний період, однак казати про початок метеорологічної зими у столиці ще зарано, вважають фахівці. У Центральній геофізичній обсерваторії імені Бориса Срезневськогорозповіли, що найкоротші безморозні періоди у столиці були у 1902 та 1945 роках, а рекордно довгий зафіксували цього року. Синоптики назвали орієнтовну дату, коли у Києві наступить метеорологічна зима.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за прогнозами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, зима у Києві і в Україні в цілому буде теплою з температурою вищою за норму. Похолодання будуть короткочасними і можуть бути надзвичайно жорсткими. В цілому в зимовий період середня температура повітря буде близько п’яти градусів морозу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися