З уламків «моста Кличка» у Києві зробили символічні подарунки

Скляний міст постраждав від ракетної атаки 10 жовтня

Уламки пішохідно-велосипедного скляного "моста Кличка" у Києві, що постраждав від ракетної атаки 10 жовтня, перетворили на символічні подарунки для партнерів. Про це повідомив заступник Київського міського голови Петро Оленич.

"Міст Кличка — вистояв. Київ — вистояв. Україна — вистоїть і переможе. Хочемо, щоб кожен європеєць знав і поширював цей меседж. Для цього перетворили уламки моста в символічні подарунки для партнерів та учасників Smart City Expo World Congress", - йдеться у повідомленні.

Зеленський отримав "Оскар": у Києві Шон Пенн передав Президенту статуетку. Володимир Зеленський зустрівся у Києві з американським актором, кінорежисером, сценаристом і продюсером Шоном Пенном. Актор привіз свою статуетку "Оскар" і передав її Президентові.

Представники Світового Банку на власні очі побачили знеструмлену Бучу після ракетної атаки. Делегація Світового Банку відвідала Бучу. Про це повідомляє Бучанська міська рада.

"Анна Б’єрде, віце-президент СБ у справах країн Європи та Центральної Азії, на власні очі побачила знеструмлене місто після ракетної атаки росіян", - йдеться у повідомленні.

До Києва прибув віцепрезидент Єврокомісії: говорить про екстрену фінансову допомогу. Валдіс Домбровскіс написав, що планує обговорити подальшу допомогу від Євросоюзу Україні з фокусом на екстрену фінансову підтримку та плани на 2023 рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися