Що у Києві з повітрям та радіацією: стали відомі результати моніторингу

Результати моніторингу повітря та радіації станом на 08:00 23 листопада

Станом на 08:00 23 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві дуже низький. Радіаційний фон у всьому місті – в нормі. Про це повідомляє Управління екології та природних ресурсів КМДА.

Правий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Турівська, 28 загальний індекс якості повітря – 19 (дуже низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Щусєва, 20 загальний індекс якості повітря – 17 (дуже низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Лівий берег

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 19 (дуже низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

На стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 19 (дуже низький рівень забрудненості).

Радіаційний фон становить 0,11 мкЗв/год.

Частина систем моніторингу повітря в Києві перестала працювати: причина. Міська система моніторингу повітря працює в обмеженому режимі, пишуть "Коментарі".

За станом повітря у Києві відтепер слідкуватимуть на сайті міжнародної компанії. Про це повідомляють "Коментарі".

"Ми раді, що київська міська система моніторингу повітря відтепер є одним із джерел даних на сайті міжнародної компанії "IQAir". Завдяки плідній співпраці з представниками цієї компанії ми успішно налагодили передачу даних. Сподіваємося, це позитивно вплине на об’єктивність формування індексу якості повітря Києва", - зазначив начальник Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Возний.

Кияни отримуватимуть сповіщення про погіршення якості повітря. Користувачі "Київ Цифровий" можуть підписатися на сповіщення про високий рівень забрудненості повітря у Києві. Про це повідомив заступник міського голови Петро Оленич, пише Київська міська рада.

Мешканці Києва отримуватимуть повідомлення у разі, якщо індекс якості повітря у всьому місті відповідатиме значенню "високий рівень забрудненості" – тобто становитиме 75 і вище.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися