Епідемія коронавіруса в Києві: нові смерті

Кількість підтверджених випадків захворювання в Києві перевищує 30 тис.

За минулу добу на коронавірус захворіли 385 киян. П'ятеро людей померли. Всього коронавірус забрав життя 587 киян. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі. Підтверджених випадків захворювання COVID-19 на сьогодні в столиці вже 30 848. Серед захворілих 189 жінок у віці від 18 до 96 років і 17 дівчаток від п'яти до 17 років; 169 чоловіків у віці від 18 до 85 років і десять хлопчиків від двох до 17 років. Захворіли також 13 медиків.

У лікарні столиці госпіталізували 65 пацієнтів. Інші - на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу 13 осіб. Всього коронавірус подолали 10 709 жителів Києва - всього випадків захворювання минулу добу виявили в Деснянському районі - 88, в Печерському - 58 і в Дніпровському районі - 54 випадки.

Як повідомляв портал "Коментарі", з толічние влади недавно виділили з резервного фонду бюджету міста 30 млн гривень на закупівлю засобів індивідуального захисту для медиків комунальних медустанов. За виділені кошти для медустанов закуплять костюми біологічного захисту, бахіли, ізоляційні одноразові медичні халати, маски, медичні рукавички і захисні щитки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися