У Києві даватимуть світло проміжками по 2-3 години

У Києві споживачі отримуватимуть світло почергово - на 3 години

У Києві планують підключати світло для всіх споживачів почергово - на 3 години. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Також мер столиці зазначив, що опалення вже відновили в третині будинків. У 50% споживачів відсутня електрика.

"Третина будинків Києва вже з теплом. Фахівці продовжують відновлювати опалення в столиці. Половина споживачів поки без електроенергії. Протягом дня енергетики планують підключати електрику для всіх споживачів почергово - на 3 години", - написав Кличко.

Раніше виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук розповів в ефірі телемарафону, що у Києві споживачі отримуватимуть світло проміжками по 2-3 години – його вимикатимуть, а потім вмикатимуть знову. Так триватиме до збільшення обсягу виробленої електроенергії.

Кличко заявив, що з Києва на зиму можуть вивезти частину людей. З Києва на зимовий період можуть вивезти частину людей до передмість столиці, проте повномасштабна евакуація не розглядається. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко в ефірі телемарафону.

"Якщо у вас є будинок у передмісті Києва, якщо є знайомі чи друзі з будинком, де є піч, тепло, незалежне водопостачання, то було б непогано розраховувати, щоб там тимчасово побути", - сказав Кличко.

При цьому мер категорично проти масштабної евакуації з Києва. Відсутність людей він вважає однією з цілей росіян.

У КМДА розглядають найгірший сценарій подій: повну відсутність світла, води та тепла.

"Через ракетні атаки агресора на об’єкти критичної інфраструктури розглядаємо різні сценарії розвитку подій. Найгірший – коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання. На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо", - йдеться у повідомленні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Левый берег

26 листопада 2022, 21:41

В центре (в районе Победы),как включили вчера вечером свет,так вот уже сутки и не выключают,у нас же ,на Березняках ,вторую ночь подряд дают на несколько часов и к утру это счастье заканчивается...Нам что теперь день поменять с ночью?Готовить,стирать,убирать,детей по ночам кормить?!

Олег

26 листопада 2022, 17:31

Трындеш, очередной лохотрон. В соседних домах постоянно свет, при том что они на газу, у меня дом полностью на электричестве покушать приготовить нет на чём. Хуже русни только наши которые добью своих.

Андрей

26 листопада 2022, 11:20

Всем тепла, любви в это сложное время! А по статье - ключевое слово - Мы "готовим" пункты обогрева.. Зеленский уже понял, что пункти незламности - профанация. Как всегда вообщем! Зеленскому, как президенту, надо меньше доверять словам, а приезжать и смотреть, что делает Клички на местах. Он тогда поймет, как бороться с коррупцией, а не писать законы про олигархов.

Любов .

25 листопада 2022, 22:15

А чому по вулиці генерала Жмаченка будинок 4,світла немає по десять, дванадцять годин і включають на двадцять, тридцять хвилин, опалення немає,як бути з маленькими дітьми,хоча рядом квартал,світло майже цілий день???????

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися