Кличко розповів, яка на сьогодні ситуація зі світлом, теплом та водою у Києві

Теплопостачання відновили в понад 90 відсотків житлових будинків столиці

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, яка ситуація зі світлом, тепло- та водопостачанням у Києві станом на сьогодні.

За його словами, на сьогодні теплопостачання відновили в понад 90 відсотків житлових будинків Києва.

"На сьогодні теплопостачання відновили в понад 90 відсотків житлових будинків столиці. Кілька діб для цього працювали понад три тисячі спеціалістів "Київтеплоенерго". І продовжують працювати цілодобово, щоб тепло було в усіх киян", - розповів Віталій Кличко.

Він також зазначив, що сьогодні без світла в Києві ще 25 відсотків споживачів. 

Водопостачання вже повернули в усі домівки мешканців столиці.

Як зберігати продукти в умовах тривалих відключень світла: поради для киян. Держпродспоживслужба опублікувала поради для мешканців столиці, як зберігати продукти і безпечно харчуватися в умовах тривалих відключень світла. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

Дратує шум: кияни просять ввести правила використання генераторів. Кияни пропонують встановити правила використання паливних генераторів. Відповідна петиція з'явилася на сайті Київради.

"Безперечно, бізнес має працювати і під час планових або аварійних відключень електроенергії. Разом з тим, звук працюючого генератора, виставленого просто на тротуар поруч з зупинкою громадського транспорту або в двір житлових будинків, створює надто високий рівень шуму", - пише автор петиції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Николай

28 листопада 2022, 14:21

Да уже задолбал этот паникер Клычко. Гнать его уже пора. А то зажрался уже. Пока он у власти история города уничтожается. Сколько исторических зданий стои и ждёт сноса. Пора нового толкового выбрать.

галина

27 листопада 2022, 01:22

по вул.Феодосійській 10,8 а також в прилеглих пятиповерхівках немає електропостачання вже 12 годин, даже більша, а до цього за 5 діб ,було лише три години 24- 2,5 години і 25 пів години, все пропало ,разморозилось, а переробить на шось нема можливості, бо все на електрици.Крім того, що робить з опаленням, воно теж відсутне.Подивимось на рахунки.

Інна

26 листопада 2022, 18:27

В Дніпровському р-ні цілу добу напруга електрикі 80 - 160 В. Реле напруги зовсім не вмикає світло в будинках.

Александр

26 листопада 2022, 18:09

Восстановили это хорошо, но зачем об этом трубить на весь мир? Я и так увижу что в моем доме есть электричество...а вот кое кому об этом лучше б и не знать и даже не догадываться!...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися