Кличко розповів, скільки мешканців Києва вже скористалися пунктами обігріву

У столиці розгорнули роботу 436 пунктів обігріву

До столичних пунктів обігріву протягом кількох останніх днів звернулися 3600 мешканців столиці. Всього в місті розгорнули роботу 436 таких пунктів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу "Київ", передає КМДА.

"У столиці працюють 436 пунктів обігріву. Усі вони забезпечені генераторами. Люди можуть там зігрітися, зарядити гаджети. Я дав завдання керівникам районів постійно перевіряти роботу цих пунктів. Хочу також наголосити, що саме в Києві розгорнуто найбільшу кількість пунктів обігріву. Але, підкреслю, сьогодні ключове завдання, аби люди отримували необхідні послуги в себе вдома. Щоб в оселях киян були тепло, вода та світло",- зазначив Віталій Кличко.

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві (ФОТО). КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр.

Пункти обігріву обладнують всім необхідним: теплом, освітленням, санвузлами, їдальнями, місцями для відпочинку, банками теплого одягу та теплими ковдрами, генераторами для аварійного живлення, тепловими гарматами.

У кожному районі Києва облаштують по 100 пунктів обігріву. У кожному районі Києва підготують в середньому по сто пунктів обігріву на випадок критичних пошкоджень системи опалення взимку.

У КМДА розглядають найгірший сценарій подій: повну відсутність світла, води та тепла.

"Через ракетні атаки агресора на об’єкти критичної інфраструктури розглядаємо різні сценарії розвитку подій. Найгірший – коли взагалі не буде електроенергії, водо- та теплопостачання. На цей випадок більше тисячі пунктів обігріву в нашому місті ми готуємо", - йдеться у повідомленні.

Читайте также