Через масштабну ДТП перекрито всі смуги руху в напрямку Києва

На автодорозі Київ — Чоп трапилась ДТП

На 34 км автодороги Київ — Чоп трапилась автопригода за участі трьох транспортних засобів. Усі смуги руху у напрямку столиці перекрито. Про це повідомляє Патрульна поліція Київської області.

Повідомляється, що 30 листопада близько 5-ї години ранку неподалік с. Копилів у Бучанському районі трапилась ДТП за участі 3 транспортних засобів: мікроавтобусів Fiat Ducato, Mercedes Sprinter та вантажівки Man TGA. За попередньою інформацією, є потерпілі.

На місці пригоди працюють поліцейські, рятувальники та медики.

Унаслідок ДТП усі смуги руху у напрямку Києва перекрито. Організовано реверсивний рух.

"Водії, з розумінням поставтесь до тимчасових незручностей, завчасно плануйте свої маршрути, враховуючи вказану інформацію", - зазначили у Патрульній поліції.

У Києві вщент п'яний водій їздив зустрічною смугою. Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з 40-річним водієм, інспектори одразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Drager показав результат - три стрілочки. Це означає, що водій керував автомобілем із рівнем алкоголю в крові більш як 5 проміле. Це перевищує допустимий показник у понад 25 разів.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, пишуть "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися