У Києві вщент п'яний водій їздив зустрічною смугою

Нетверезого водія відсторонили від керування

У Києві водій сів нетверезий за кермо та їздив зустрічною смугою. Про це повідомила патрульна поліція Києва.

Подія сталася 28 листопада в Деснянському районі столиці. Під час патрулювання на вулиці Оноре де Бальзака, правоохоронці побачили автомобіль Volkswagen Transporter, який рухався по зустрічній смузі.

Поліцейські зупинили транспортний засіб. Під час спілкування з 40-річним водієм, інспектори одразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння.

Прилад Drager показав результат - три стрілочки. Це означає, що водій керував автомобілем із рівнем алкоголю в крові більш як 5 проміле. Це перевищує допустимий показник у понад 25 разів.

Патрульні склали на винуватця адмінматеріали та відсторонили від керування.
На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, пишуть "Коментарі".
Столичний форсаж під час війни: водії дорогих авто їздять напідпитку та дрифтують містом (ФОТО). Лише за один день поліція зупинила на вулиці Володимирській за період часу від 20-ї до 22-ї години трьох порушників: Mercedes, BMW та Porsche. Усі грубо порушили ПДР. До того ж, водій Mercedes був з ознаками алкогольного сп'яніння.
Тримав у гаражі та змушував працювати безоплатно: на Київщині виявили "рабовласника". 50-річний власник СТО у Броварах протягом тривалого часу утримував 37-річного чоловіка в гаражі. Потерпілий утримувався в непридатних для життя умовах.
"Рабовласник" забрав у нього телефон та паспорт. Шляхом погроз фігурант змусив потерпілого переписати на нього будинок, у якому останній мешкав раніше. Встановлено, що декілька років тому зловмисник незаконно втягнув потерпілого у боргову кабалу та змушував його безоплатно працювати.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися