У новорічну ніч столичний фунікулер працюватиме цілодобово

Також роботу трамваїв, тролейбусів і маршрутних таксі буде подовжено на три години

Столичний фунікулер у новорічну ніч працюватиме цілодобово. Також буде подовжено роботу міського транспорту. Про це повідомили у "Київпастрансі".

Повідомляється, що у новорічну ніч Київський фунікулер працюватиме цілодобово, а роботу трамваїв, тролейбусів і маршрутних таксі буде подовжено на три години.

Нагадаємо, 19 грудня, о 19:00 на Софійській площі відбудеться офіційне засвічення головної новорічної ялинки країни. Для глядачів цього святкового дійства підготовлено яскраву розважальну програму. Також у зв'язку з цим 19 грудня заборонять рух усіх видів транспорту уздовж вулиці Володимирської.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві запустили додаткові поїзди на новорічні свята. На різдвяні свята Укрзалізниця призначила 26 додаткових поїздів. Крім того, семи потягам подовжено маршрут. Призначені поїзди курсуватимуть у період з 20 грудня 2019 року по 14 січня 2020 року. Загалом завдяки цим поїздам Укрзалізниця запропонує своїм клієнтам додатково близько 300 тис. місць. Найбільше рейсів – 15 – призначено до Західної України, саме цей напрямок користується найбільшим попитом у зимовий період.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися