У ліфтах багатоповерхівок у Києві встановлять екстрені бокси допомоги

Усього було зібрано 5000 боксів, які вже найближчим часом будуть розміщені в будинках

У ліфтах столичних багатоповерхівок встановлять 5000 екстрених боксів допомоги. Про це повідомляє КМДА, передають "Коментарі".

Представники соціально відповідального бізнесу організували благодійну ініціативу щодо розміщення в ліфтах багатоповерхівок екстрених боксів допомоги.

Усього було зібрано 5000 боксів, які вже найближчим часом будуть розміщені в будинках, що найчастіше підпадають під стабілізаційні та екстрені вимкнення світла і де існує найбільший ризик застрягти у ліфті.

До складу кожного боксу входять вологі рушники, сухі серветки, пакети для сміття, печиво, вода, одноразові стаканчики, а також заспокійливе.

Організатори сподіваються, що такі бокси підтримають мешканців міста, які опинилися у ліфтах під час їхньої екстреної зупинки.

У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта жінку, у якої розпочалися пологи. У Києві рятувальники дістали із заблокованого ліфта вагітну жінку. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Києві.

Що робити, якщо застрягли у ліфті під час відключень: поради для киян. Мешканців столиці для їхньої безпеки та комфорту закликають не користуватися ліфтами у періоди стабілізаційних відключень електропостачання у будинку. Про це повідомляє КМДА.

"Оскільки можливі певні відхилення від графіків, варто планувати свій час так, щоб перестати користуватися ліфтами за 30-40 хвилин до початку відключення", - йдеться у повідомленні.

Рятувальники нагадують мешканцям Києва правила, яких слід дотримуватися, якщо "застрягли" у ліфті. З порадами можна ознайомитися у матеріалі "Коментарів".

У Києві мешканці ЖК розмістили у ліфті "набір виживання" на випадок відключення світла. В одному з ЖК Києва жителі залишили "набір виживання" у ліфті. Він може знадобитися, якщо хтось опиниться в ліфті під час відключення світла.

"Росіяни хочуть нас тероризувати. Якби ж вони знали. Ми сильніші, ніж будь-коли", – прокоментувала мешканка будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Пётр

2 грудня 2022, 08:24

На крыше кабины лифта нужно установить вентилятор с питанием от аккумулятора 12 В 7А, и при пропадании сетевого напряжения, вентилятор будет переодически включаться и проветривать кабину лифта если там есть люди. Не большая кабина не рассчитана на длительное пребывание в ней нескольких людей на продолжении длительного времени.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися