На яких станціях столичного метро можна підзарядити гаджети (СПИСОК)

На 19 станціях метро у Києві облаштовані точки з USB-зарядками

На 19 станціях столичного метрополітену облаштовані точки з USB-зарядками, де можна підзарядити гаджети. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

USB-зарядки розташовані на станціях:

Червоної лінії: "Академмістечко", "Житомирська", "Нивки", "Берестейська".

Синьої лінії: "Теремки", "Іподром", "Виставковий центр", "Васильківська", "Голосіївська", "Деміївська", "Тараса Шевченка", "Почайна", "Мінська", "Героїв Дніпра".

Зеленої лінії: "Бориспільська", "Харківська", "Позняки", "Осокорки", "Видубичі".

Мережа точок для підзарядки телефонів на станціях метро буде розширюватися. Інформацію про нові локації оперативно оприлюднюватиме метрополітен.

Де у Києві попрацювати, коли немає світла: мапа незалежних від відключень коворкінгів. Контент-маркетингова агенція Top Lead створила мапу коворкінгів у Києві, які працюють навіть під час відключень світла. На мапі позначені понад 20 коворкінгів.

Генератори, теплі ковдри та навіть кінотеатр: як виглядає пункт обігріву в Києві (ФОТО). КМДА опублікувала фото пункту обігріву в одному з районів міста. На фото можна побачити генератори, їдальню, пральні машини, кухонні прилади, запас їжі та медикаментів, ковдри та одяг, укриття та навіть кінотеатр.

Пункти обігріву обладнують всім необхідним: теплом, освітленням, санвузлами, їдальнями, місцями для відпочинку, банками теплого одягу та теплими ковдрами, генераторами для аварійного живлення, тепловими гарматами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися