У Києві створили штаб допомоги бездомним

У зимовий період у Києві буде працювати соціальний патруль

У Києві організують соціальний патруль для допомоги бездомним у зимовий період. Про це повідомила прес-служба КМДА.

Так, в обов'язки патруля буде входити забезпечення громадян без певного місця проживання гарячим харчуванням, теплим одягом і взуттям. Для цього міська адміністрація створить оперативний штаб.

Відзначається, що з 1 грудня 2020 року до 1 квітня 2021-го бездомних забезпечуватимуть гарячим харчуванням, теплими речами і взуттям, санітарно-гігієнічними засобами. Для цього планується залучати благодійні внески і гуманітарну допомогу фізичних і юридичних осіб.

Також на базі Будинку соціального піклування створять спеціальні виїзні бригади, які будуть регулярно за графіком виїжджати з соціальним патрулюванням. Оперативні штаби допомоги бездомним особам у зимовий період сформують в кожному районі.

У Будинку соціального піклування (вул. Суздальська, 4/6) та Київському міському центрі комплексного обслуговування бездомних (с. Ясногородка Вишгородського району Київської області) планується збільшити на 30% кількість ліжко-місць.

Як повідомляв портал "Коментарі", співробітники "Київавтодору" та комунальних підприємств, які входять до його складу, вже перевірили снігоприбиральну техніку і підготували посипальні матеріали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися